Logo de SpecialNet

Tot el que necesita en l′àmbit de la llar s′ho ofereix SpecialNet

Neteja i Manteniment

Atenció domèstica

Atenció a la gent grant

Elder picture A SpecialNet, comptem amb professionals de la atenció assistencial a la gent gran, sigui quina sigui la necessitat d′acompanyament de la seva ésser estimat, personal intern, cura de dia, ens adaptem a les seves necessitats oferint-li personal qualificat i amb experiència.

Atenció als infants

Children picture L′atenció d′infants requereix de persones amb experiència, de plena confiança i amb una especial sensibilitat cap als petits de la casa. En SpecialNet li oferim solucions adaptades a les seves necessitats. Canguratge, recollir i portar els nens a l′escola, caps de setmana, cura durant el període estival, nursery 24 hores del dia.

Profesors

Teacher picture A SpecialNet sabem que l′eduació i la formació cada cop prenen més importància a la nostra societat. I en determinades ocasiones comptar amb un professor de reforç pot marcar la diferència en els resultats escolars. A SpecialNet posem a la seva disposició professors particulars a domicili de diferents matèries i nivells. Consulti amb nosaltres hoaris, disponibilitat i tarifes.

Professors particulars d′idiomes

Avui en dia, els idiomes són imprescindibles per obtenir un bon lloc de treball, l′anglès es present en tots els àmbits de la nostra vida, educació, cultura, tecnologia. Alemany, Francès i Xinès són cada cop més demanats per les empreses. A SpecialNet podem donar-li formació en aquests idiomes.

Professors d′educació infantil

A SpecialNet li oferim pels infants de la casa, professors de recolzament per totes les matèries escolars.

Professors d′ESO

Aquesta etapa de l′educació es bàsica, tenir un bon professor de refor′ a les àrees en que un alumne pot tenir dificultats es fonamental.

Professors de Batxillerat

Comptem amb professors de recolzament en totes les matèries de l′etapa preuniversitària, matemàtiques, física, química, literatura, idiomes ...

Professors de Informàtica

A SpecialNet, comptem amb professors en totes les branques de la informàtica, des d′un nivell bàsic d′iniciació a professorat especialitzat en programes de disseny web i programació.

Atenció a les mascotes

Dog picture A SpecialNet comptem amb un servei d′atenció de mascotes (Pet-Sitting) durant les teves vacances, oferim al teu animal atenció, exercici, joc, abraçades i carícies, necessitats totes elles imprescindibles per al Benestar de la teva mascota durant la teva absència.

Empresa Col·laboradora

habitissimo
etece
etece
Inici | Site Map | Privacy Policy | Contactar | 676987265 - 933875230 |©2013 www.Role-Soft.com Realizado en PHP